Fin liten recension av Morgongåvan

Fråm @brabocker_books!

Morgongåvan rec
Titel : Morgongåvan
Författare : Susanne Boll @bollthewriter
År : 2012
Sidor : 198
Genre : Drama, spänning
Handling : Boken handlar om Nathalie, en sångerska med en konstnärssjäl som har svårt för att rota sig. Men den handlar även om människorna runt henne; hennes mormor, hennes väninna Lisa, Jonas som jobbar på samma bank som Lisa, Peter som spelar I samma band som Nathalie och så Lisas föräldrar. Under några få dagar vävs deras liv samman och allt sätts på sin spets. På Nathalies födelsedag är hon plötsligt försvunnen och ingen vet vad som hänt. Sanningen är mer komplicerad och går längre tillbaka I tiden än någon kunnat ana…
En välskriven debutroman som ger läsaren ny information och överraskningar genom hela boken.
‪#‎morgongåvan‬ ‪#‎susanneboll‬ ‪#‎sångerska‬ ‪#‎band‬ ‪#‎väninna‬ ‪#‎barn‬ ‪#‎mormor‬ ‪#‎försvunnen‬ ‪#‎debutroman‬ ‪#‎ingetsvar‬ ‪#‎födelsedag‬ ‪#‎ring‬ ‪#‎ängel‬ ‪#‎drama‬ ‪#‎spänning‬ ‪#‎hoi‬ ‪#‎brabocker‬ ‪#‎boktipset‬ ‪#‎books‬ @hoiforlag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *