Solen skiner, sommaren närmar sig och jag signerar böcker

Det går bra med skrivet nu. Mitt i allt. Lillfisan går på fritids (men har sovmornar) och stortjejen har styrt upp veckan med en annan sommarledig kompis.

Det är nära nu. Sommarlovet.

Och så signerar jag böcker. Jättekul att så många nappat på mitt sommarerbjudande!

(Alltså detta: ”Ledighet = lästid. En god bok är alltid rätt – oavsett väder. Därför har jag nu specialpris på mina två senaste böcker. Signerade såklart! Det enda rätta (pocket) 45:- och uppföljaren Hitta hem (inbunden) 150:- (plus porto). Billigare än så blir det inte och vi fortsätter så länge lagret räcker. Skicka ett DM eller svara i en kommentar så skickar jag böckerna på stubben!”)

Idag går det mest Hitta hem.

Sommarböcker

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *