Kalla Kulor 10 år!

Kalla Kulor fyller 10 år i år och det firades med pompa och ståt på Fasching igår kväll. Musik, böcker, vin och mingel. Det kan inte bli så mycket bättre än så!

Kalla Kulors grundare och VD (hoppas att titeln är korrekt) Hans-Olov Öberg tillsammans ”marknadschefsdirektör” Ralph Lindgren. De berättade om höjdpunkter och smågalna anekdoter från de tio år som gått 🙂Kalla Kulor-författaren Peter Stjernström.Marcus Prifti, författare till poesisamlingen ”En käftsmäll är också beröring”, underhöll så det stod härliga till! Underhöll gjorde även förläggaren själv, med sitt bluesband.Lasse Anrell gästsjöng. Bluesraspigt och innerligt!Och vad gjorde vi? Minglade. Såklart 🙂

6 reaktioner på ”Kalla Kulor 10 år!”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *