Gårdagens skrivmingel med Ann Ljungberg

På söder. I en spännande lokal som vanligen fylls av aktiviteter som skratt-terapi, Harley Davidsson-bygge och musikframträdanden. Just igår samlades ett gäng skrivande människor. Många bekanta namn och profiler från Facebook och bloggar. Otroligt kul att ses på riktigt.

Den som anordnade det hela var Ann Ljungberg – författarcoachernas författarcoach – som lämnat sin segelbåt i Spanien för ett besök i Svedala. Och det var en VÄLDIGT nervös jag som pratade länge och väl om min alldeles egna bokutgivningsresa. Sjunger 100 gånger hellre än pratar, men övning ger färdighet, så…
Jag, som aldrig svettas, blev svettig! Av nervositet. Trodde jag. Men när jag nu ser Pernilla Alms bild, så förstår jag varför. En omedveten demonstration i hur Morgongåvan med fördel kan användas som hantlar 🙂
Pratade gjorde också AC Collin, om sin verksamhet och sitt skrivande.
Varg Gyllander blir intervjuad av Ann medan Pernilla och Simona väntar på sin tur.
Simona och Pernilla live-bloggar medan Varg, med jordens coolaste brallor, underhåller. Alla delade de generöst med sig av sina erfarenheter från bokbranschen. Mycket inspirerande!
Lars Rambe berättade om sin fascinerande författar-resa och om sitt förlag HOI (House of Independence).Anitha Östlund och Ewa Åkerlind avslutade kvällen.
Jag är så tacksam över att få träffa alla dessa läsande och skrivande själar. Varav somliga blivit riktigt goda vänner. Det förgyller livet något otroligt!

Tack Ann för en fin kväll 🙂

19 reaktioner på ”Gårdagens skrivmingel med Ann Ljungberg”

 1. Haha, av din nervositet märktes ingenting. Själv har jag inget aning om vad jag babblade om. Det är blankt, men jag har ett svagt minne av att jag tog av mig stövlarna innan jag klev upp på scenen.

  Ser fram emot att läsa din roman.

  /AC

 2. Det märktes inte att du var nervös 🙂 Din resa var så intressant att lyssna på, Nu håller jag tummarna för din andra bok 🙂

  Kram

 3. Pingback: Skrivarmingel « skriva om

 4. Hej Susanne,

  jag var på skrivminglet igår (går en kurs hos Ann på nätet) och tyckte att du var den som var mest intressant att lyssna på. Väldigt trevligt framfört och inspirerande! Nu ska jag beställa din bok.

  Med vänliga hälsningar

  Catrin Rising
  (som just nu läser betydligt mer än skriver)

 5. Hej, och tack för en trevlig kväll. Jag har insett att jag måste hitta fler bloggar att följa och inte sitta instängd och skriva på min kammare så att säga. Din blir en av dem. Underbart med så många bilder från minglet! Kram från Myra som ställde fåniga frågor borta från hörnet…

 6. Vad kul att du hittat hit – välkommen! Bloggvärlden är verkligen bra på det sättet att man kan ”träffas” från sina respektive kammare 🙂 Och inga frågor var dumma! Fantastiskt med frågor, annars hade jag säkert försökt fylla tystnad med nervöst pladder!

 7. Det var roligt att få se & höra dig live. Ingen nervositet eller svettning syntes:-)
  Tack för att du signerade ”Morgongåvan” så fint – ska sätta ut en bild på min blogg/Ebba

 8. Håller med de andra, det syntes inte ett dugg. Köpte din bok och började läsa redan på tåget hem till Södertälje. Nu ska jag släcka ner datorn på jobbet och vill bara hem och fortsätta mitt läsäventyr. Hade önskat att den hade varit dubbel så tjock, minst, det är det enda jag har att klaga på 🙂

  Men en lustig grej, när jag lade mej ner i sängen bredvid min man och konstaterade att jag var lite för trött fortsätta läsandet tittade han på boken. Men, Susanne Boll, vad lustigt, ganska ovanligt namn. Tjejen som sjöng i vårt band var kompis med henne. Och det visade sej att det var du. Ibland är världen liten. Lycka till med framtida skrivandet. Ser fram emot att få läsa fler böcker. Men nu hem till din första.

 9. Det ser helt underbart roligt och spännande ut. Jag önskar verkligen att jag hade varit där.

  Du har en award att hämta hos mig 🙂

 10. Ja det var ju ett sammanträffande :)! Ann du får hälsa till Bylle att jag tänkte på honom igår. Då jag, min sambo och våra två barn (3,5 år och 10 mån) satt vid köksbordet och sjöng/klappade/dunkade fram ”We will rock you” :). Ok, 10 månader gamla Elis satt mest och skrattade. Men Leah hängde på!

 11. Pingback: Efter skrivminglet | Ann Ljungberg Författarcoach

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.