Gårdagens skrivmingel med Ann Ljungberg

På söder. I en spännande lokal som vanligen fylls av aktiviteter som skratt-terapi, Harley Davidsson-bygge och musikframträdanden. Just igår samlades ett gäng skrivande människor. Många bekanta namn och profiler från Facebook och bloggar. Otroligt kul att ses på riktigt.

Den som anordnade det hela var Ann Ljungberg – författarcoachernas författarcoach – som lämnat sin segelbåt i Spanien för ett besök i Svedala. Och det var en VÄLDIGT nervös jag som pratade länge och väl om min alldeles egna bokutgivningsresa. Sjunger 100 gånger hellre än pratar, men övning ger färdighet, så…
Jag, som aldrig svettas, blev svettig! Av nervositet. Trodde jag. Men när jag nu ser Pernilla Alms bild, så förstår jag varför. En omedveten demonstration i hur Morgongåvan med fördel kan användas som hantlar 🙂
Pratade gjorde också AC Collin, om sin verksamhet och sitt skrivande.
Varg Gyllander blir intervjuad av Ann medan Pernilla och Simona väntar på sin tur.
Simona och Pernilla live-bloggar medan Varg, med jordens coolaste brallor, underhåller. Alla delade de generöst med sig av sina erfarenheter från bokbranschen. Mycket inspirerande!
Lars Rambe berättade om sin fascinerande författar-resa och om sitt förlag HOI (House of Independence).Anitha Östlund och Ewa Åkerlind avslutade kvällen.
Jag är så tacksam över att få träffa alla dessa läsande och skrivande själar. Varav somliga blivit riktigt goda vänner. Det förgyller livet något otroligt!

Tack Ann för en fin kväll 🙂

19 reaktioner på ”Gårdagens skrivmingel med Ann Ljungberg”

  1. Pingback: Efter skrivminglet | Ann Ljungberg Författarcoach

  2. Ja det var ju ett sammanträffande :)! Ann du får hälsa till Bylle att jag tänkte på honom igår. Då jag, min sambo och våra två barn (3,5 år och 10 mån) satt vid köksbordet och sjöng/klappade/dunkade fram ”We will rock you” :). Ok, 10 månader gamla Elis satt mest och skrattade. Men Leah hängde på!

  3. Det ser helt underbart roligt och spännande ut. Jag önskar verkligen att jag hade varit där.

    Du har en award att hämta hos mig 🙂

  4. Håller med de andra, det syntes inte ett dugg. Köpte din bok och började läsa redan på tåget hem till Södertälje. Nu ska jag släcka ner datorn på jobbet och vill bara hem och fortsätta mitt läsäventyr. Hade önskat att den hade varit dubbel så tjock, minst, det är det enda jag har att klaga på 🙂

    Men en lustig grej, när jag lade mej ner i sängen bredvid min man och konstaterade att jag var lite för trött fortsätta läsandet tittade han på boken. Men, Susanne Boll, vad lustigt, ganska ovanligt namn. Tjejen som sjöng i vårt band var kompis med henne. Och det visade sej att det var du. Ibland är världen liten. Lycka till med framtida skrivandet. Ser fram emot att få läsa fler böcker. Men nu hem till din första.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *