Men helgens bästa (skryt)…

…var nog ändå att min gymnasielärare skrev i min logg på Facebook att hon läst Morgongåvan. Och att hon tyckte boken var så spännande att hon inte kunde sluta läsa förrän 01.30. Hon skrev vad hon gillade i den. Att hon ser fram emot nästa bok. Och så läs-rekommenderade hon Morgongåvan på sin egen logg.

Jag blev så otroligt glad!

Det är så stort för mig. Jag hade, och har, väldig respekt för henne. För hennes kunskap. Och har henne att tacka för mycket. Den inblick i litteraturens värld som hon med sin smittande entusiasm gav oss. Kunskaperna i det svenska språket.

Inte så konstigt att hon retade sig på de konstiga avstavningarna i Morgongåvan…

Som åtgärdats till nytrycket. Som kommer i veckan! Tjohopp!

2 reaktioner på ”Men helgens bästa (skryt)…”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *