Helg, Fars dag och intensivt barnumgänge

Den här helgen var efterlängtad! Två vardags-mingelkvällar är på vippen vad en nästanfyrtioåring klarar av. Tydligen 🙂

Förkylt blev det, men inte så mycket att det hindrade oss från diverse kuligheter. Lördagens stora projekt var att åka till centrum och hämta BR-kataloger till tjejerna. De vill klippa och klistra ihop sina önskelistor nämligen. Vilket resulterar i ”listor” av katalogomfång. Vi får se vad tomten säger om det.

Medan mannen klippte kalufsen, så inhandlade jag och barnen Fars Dag-presenter. En väldigt trevlig Björn Hellberg signerade sin senaste deckare på bokhandeln. Vilket jag givetvis inte kunde motstå. Tjejerna fick välja varsin cool-t-shirt. Uppskattat, eftersom mannen själv knappt handlar kläder alls!

På kvällen: middag hemma med en grannfamilj. Och en hysterisk mängd tända ljus. Älskar höstkvällar. Älskar ljus! Och helst ska de dofta. Såklart.

På själva Fars dag fick mannen en efterlängtad sovmorgon. Paket och dukat frukostbord. Sedan återgick livet till det normala. Med till exempel detta på dagsagendan 🙂
Det är oerhört charmigt att ha en urgammal ek stående på tomten, men …

Ganska snart övergick Fars dag till Barnens dag, skulle man kunna säga. Sjuåringen hade först två kompisar på besök. Sedan var jag och tjejerna på kalas. Där jag blev MYCKET imponerad av dessa cake-pops. Fina va!? Efter kalaset var vi barnvakt åt en ettochetthalftåring och en treåring. Ljuvliga små killar. Men jösses vad det händer grejer kring en liten plutt. Man glömmer snabbt 🙂

Kvällens långpromenad var efterlängtad och skön, om än inte direkt välgörande för förkylningen. Det var inte heller det befängda påhittet att vakna före fem i morse och inte kunna somna om…

Jag höjer kaffekoppen i en skål och hoppas att intresseklubben hunnit anteckna!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.