Skulle ha varit:

på ”lööv vikend” med nyblivne maken.

Är: hemma!

Vi fick en övernattning på herrgård i bröllopspresent av världens bästa svägerska med familj. Inklusive middag. Och barnvakt!!

MEN maken blev sjuk. Istället har jag och barnen ägnat eftermiddagen åt att hälsa på just världens bästa svägerska med familj. Mysigt det med. Och vikenden gick att boka om – utan krusiduller. Så dagen vände, från att ha börjat i bevikelse, till att landa i något bra – ändå!

Nu har jag placerat barnen och maken framför TVn. Mätta och belåtna efter att pizzabudet varit vänlig nog att förse dem med mat. Själv har jag ätit en ENORM och sanslöst god kronärtskocka till middag. Ensam och i lugn och ro med mitt rödvin 🙂

4 reaktioner på ”Skulle ha varit:”

  1. Så sant, så sant! Tack för de visa orden 🙂 Men det är ju inte så synd om oss egentligen… Alla i familjen är nu mer eller mindre friska efter de sista veckornas åkommor, och det är ju det viktigaste!! Sköt om dig också!

  2. Vad synd om er att ni fick skjuta på weekendupplevelsen. Men den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge! Sköt om er!

  3. Kronärtskocka är gott! Vi brukar också äta den så. Och det blir mer på tallriken än när man började 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *