Nytt

I söndags vaknade vi till ett nytt Sverige. Jag tänker inte fördjupa mig i politiken här. Att skriva om politik gör andra så mycket bättre. Men jag måste bara konstatera att rasismens framfart skrämmer mig enormt. Jag kan inte sluta tänka på vilka som röstar på SD och hur de pratar med sina barn. Om de har barn. Min sexåring har en liten kompis som flytt från sitt hemland på grund av kriget. Det gör ont att förklara att en del människor inte tycker att hon inte ska få vara här…

Så! Det om det. I alla fall för nu.
PS Men jag gläds åt svenskarnas miljömedvetenhet 😉 DS

Igår tittade jag på en fantastisk lokal på söder! Där Catrin, en kompis i castingbranschen, sitter. Att hyra skrivbord bland en hel bunt kreativa människor lockar hett. Jag behöver bara sälja lite mer böcker för att få det att gå runt… Ska smälta det lite. (Vill, vill, vill!)

Sedan träffade jag en karriärscoach! Och det var det bästa jag gjort på länge. Riktningen inför framtiden känns tydligare än någonsin 🙂

Nu ska jag åka och lyssna på Amelia Adamo. Och skaffa barnvakt så jag kan åka på bokmässa i helgen!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *