Min bokmässa 2017

Först tänkte jag inte åka alls, eftersom jag kommer med ny bok först till nästa år. Sedan ångrade jag mig, för det GÅR ju inte att missa årets stora firmafest! Känner nu att det var rätt beslut, även om nazisterna och stöket kring demonstrationen minst sagt förstörde en del av glädjen. Betraktade det hela från ovan (Gothia Towers) och är fylld av beundran för polisen. Vilket jobb de verkar ha gjort! 
Hursomhelst. På mässgolvet och bland bokfolket var stämningen och energin ändå på topp.

Här kommer en BILDKAVALKAD!

Middag med Bokfabriken med Ingrid Elfberg till bordet.
Hissutsikt!
Fördrink med coola katterna Josefine Linden och Petra Jankov.
Dramatiska scener på gatan.
Lunch med goa Sandra Gustafsson<3
Omgiven av fina Bokfabrikenkollegor!
Glada kollegor hos Hoi!
Besökte Vilja Förlag där min lättlästbok kommer nästa år.
När gammal gymnasiekompis skriver fin bok var det köpläge 🙂
Pixi äger snyggvägg!
Sent på Park med Pernilla Alm.
Världens bästa Enberg Agency bjöd på middag. Här: Maria kärleksboostar!
Rumsbubbel. Obligatoriskt <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *