Birgitta Backlund på Kafé i Gemenskap och jag och Anne Liljeroth på Plain Vanilla

I onsdags kom Birgitta och berättade om sitt turbulenta liv på Kafét (som hon också beskriver i sin bok Blonde). Det är nästan omöjligt att förstå att den livsbejakande, glada och hoppingivande kvinnan på scenen är samma person som den yngre variant av sig själv som hon berättar om. Hon som blev våldtagen som 7-åring och 12-åring. Som var fattig, svårt mobbad och prostituerad. Som har spenderat 16 år i fängelse och på olika institutioner. Birgitta är en överlevare. En sannsaga. Och förebild <3


Igår kunde jag inte jobba mitt Kafé-pass eftersom dottern fick problem med sitt öga och vi istället hamnade hos läkaren. 
På kvällen, däremot, kom jag iväg till Plain Vanilla för att signera böcker. Vilken butik! Och vilka härliga människor! En riktigt lyckad kväll med många sålda böcker (och köpta doftljus) 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *