Välkomna till författarkväll på Plain Vanilla på torsdag!

På torsdag kväll besöker jag och Anne Liljeroth finfina butiken Plain Vanilla på Ekerö.

Såhär:
Författarkväll på Plain Vanilla!
Den 17 november kl 18-20 får vi besök av författarvännerna Anne Liljeroth och Susanne Boll. Förutom att signera och sälja böcker till specialpris så kommer de berätta lite kort om författarskap och sina böcker. Vi bjuder på bubbel och kommer att ha fina erbjudanden i butiken under kvällen

Anne Liljeroth, har skrivit tre romaner som alla utspelar sig i småstadsmiljö. Mycket intriger, relationer med stark igenkänning. Tänkvärda bladvändare. Den senaste, På andra sidan gatan, släpptes i mars 2016 och har fått fantastiska recensioner. “En bok som sätter fingret på det vi inte vill se, en bok alla borde läsa.” (www.anneliljeroth.se)

Susanne Boll, debuterade 2012 med romanen Morgongåvan, en tight historia om besatthet och kärlek där en kvinna blir stalkad.
Därefter har Susanne även skrivit Det enda rätta, 2013, och den fristående uppföljaren Hitta hem. De senare böckerna gestaltar starka kvinnor som länkas samman av ödet. Båda böckerna beskrivs som trovärdiga, psykologiska relationsromaner om kvinnor vars liv kantrar. (www.susanneboll.se)
Ta med väninnor och kom! Anmäl er gärna genom att maila info@plainvanilla.se senast den 15:e nov! Den här kvällen ser vi verkligen fram emot❤️ #plainvanillaswe #kundkväll #böcker #författarkväll #anneliljeroth #susanneboll

plain-vanilla

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *