Manus fyra ner i byrålådan och manus fem på väg

Så fick det bli.

Just nu jobbar jag på ett ganska utförligt synopis på bok ett i vad jag tänkte mig skulle få bli en serie på tre. Och det känns BRA. Nu känns det bra. Hade ni frågat mig för några veckor sedan hade jag inte varit lika entusiastisk…

Delvis bygger boken på fyrans idé, men det mesta blir nytt. Allt arbete är alltså inte ogjort, vilket känns skönt, och nu har jag ju faktiskt en bonusbok att gå tillbaka till när andan faller på. Om man nu ska se det från den ljusa sidan. Och det ska man ju 🙂

Så. Jag pillar med synopsis, läser inspirationsböcker och träffar författarkollegor. Ganska skön fas faktiskt. Förutom inatt. Igår kom jag nämligen på en läskig idé som jag inte skrev ned och jag tror faktiskt att det var den som red mig i sömnen.

Läxa lärd. Vänta inte. SKRIV!

I övrigt är jag mer pensionärsaktig än någonsin. Går runt och pratar med mina orkidéer till exempel. Visst är de fina?

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *