Bra Böcker tycker till om Det enda rätta på Instagram

Det enda rätta

Såhär skriver de och jag blir såklart jätteglad! Och hoppas att de ska gilla Hitta hem lika mycket 🙂

Titel : Det enda rätta Författare : Susanne Boll @bokbollen År : 2014 (2013) Sidor : 339 Genre : Drama Handling : Boken handlar om flera personer, vars liv på olika sätt går in i varandra. Maria, gift med två barn. Till yrket psykolog. Hittar en knöl i bröstet, får dödsångest och gör något hon aldrig tidigare gjort. Helmi, en sextioårig kvinna och en mycket duktig läkare på onkologen vid Karolinska sjukhuset. Trött på att ge dödsbud till alla cancersjuka och tar därför ett drastiskt beslut. Isabelle, en 30 årig kvinna som arbetar som förskolelärare och lever i en lycklig relation med Jerker. Det enda negativa är att hon vill ha familj och han vill skynda långsamt. Detta får Isabelle att ifrågasätta relationen och istället börja drömma om sin första kärlek. Välskriven, med korta, intensiva kapitel som ständigt driver läsaren framåt i lusten att läsa mer. Man får en stark relation till personerna och det är med sorg som boken tar slut. Tur att jag köpte den fristående fortsättningen också…:-) #detendarätta #susanneboll #stockholm #december #psykolog #onkologi #knölibröstet #cancer #läkare #förskollärare #ifrågasätta #dödensbudbärare #drama #livshistorier #relationer #familj #dammforlag #pontopocket #brabocker #books #boktipset

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.