Dagens klokskap och om synopsis

20130102-164152.jpgGäller både vuxna och barn, eller hur?

Nu har jag två timmar HELT ENSAM. Ni anar inte hur sällsynt det är. Och då tänker jag överge det fyra-fem sidors synopsis som är typ 100% mer synopsis än jag någonsin skrivit utifrån. Och skriva.

Jag har två huvudkaraktärer och två bikaraktärer. En början och ett slut. Och en research som jag LÄNGTAR efter att göra.

Hade jag haft en penna hade jag vässat den 🙂

6 reaktioner på ”Dagens klokskap och om synopsis”

  1. Men jag fattar ju grejen med synopsis. Att det blir så roligt och lätt sedan och allt det där. Problemet är bara att det är som om någon skulle lägga ett helt fat fyllt med sockermunkar, chokladbiskvier, franska våfflor och en flaska bubbel bredvid och sedan säga. Men se nu efter ordentligt hur de ser ut, beskriv hur de kommer smaka, och hur det kommer kännas inuti dig. Gör det i flera dagar eller veckor. Sedan får du gå loss!
    Den karaktären har inte jag.

  2. Jag är inne på mitt tredje manus nu och första gången med synopsis. Kommer aldrig mer skriva utan synopsis-Kalopsis. (Sorry, kunde inte låta bli.)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *