Jag noppar inte ögonbrynen!

Inte för att jag skulle ha en chans att hinna, men OM jag hunnit skulle jag ändå låtit bli.

Jag har nämligen kommit på en sak. Båda gångerna (de enda gångerna) i mitt liv jag fått ÖGONMIGRÄN har varit då jag noppat ögonbrynen. På mitt bröllop för två år sedan och på bokmässan förra året. Jag tror nerverna kring ögonen tar skada av det. Eller nåt.

Så i år tar jag inga risker. Jag får se ut som jag ser ut. Au naturel. Med buskiga bryn.

This is the reason:

Bilden är från förra bokmässan. Ögonmigränen har här kompletterats, och anletet fulländats, med en rejäl skrattkramp.

5 reaktioner på ”Jag noppar inte ögonbrynen!”

  1. Åh! Vilken uppenbarelse, tur att du kommit på vad det kan vara. Det verkar ju onekligen besvärligt med ögonmigrän. Och rätt onödigt att stå ut med bara för att ha noppade ögonbryn. Du är vacker som du är!

    /Anna

  2. Haha, vad härligt.
    Min nya lugg är världsbäst på att dölja buskiga ögonbryn, dubbla ögonlock och argrynka mitt i pannan.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *