Imorgon börjar ju bokmässeveckan!

Jag har inte riktigt hunnit med. Fattat. Att det smäller redan i veckan!

Min man har varit och vandrat i fjällen sedan i tisdags och väntas hem sent ikväll. Det är första gången jag varit själv med barn + Barbie och det har inneburit rätt intensiva dagar. Och nätter. Eftersom Barbie – något otippat – tagit sig an rollen som vakthund. Minsta lilla ljud – ett barns hostning eller en granndörr som stängts – har väckt henne. Och hon har sedan väckt mig med en dov morrning och genom att knalla runt i sängen/sovrummet.

Trött är alltså förnamnet. Och, som jag sagt förr, är jag så IMPONERAD av alla ensamstående mödrar/fäder/mattar/hussar därute.

Att hämta och lämna barn varje dag, handla allt mat (klura ut vad som ska lagas), laga all mat, tvätta, vika tvätt, gå alla hundpromenader, natta varje kväll osv. Det är rätt intensivt. Och så vill man ju dessutom hinna med att prata, mysa och gosa. Och göra läxorna…

Medalj till alla som fixar det!

Hursomhelst. Precis för en liten stund sedan fattade jag. BOKMÄSSAN.

Jag är där torsdag till söndag och blir så glad om ni vill titta förbi och säga hej. Jag (och Morgongåvan) kommer alltså att stå en hel del i monter B 07:60!

4 reaktioner på ”Imorgon börjar ju bokmässeveckan!”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *