Kvällen! Natten…

Kvällen rolig! Repet lite nervigt men uppfriskande. (Snälla medmusiker underlättar :-)) Ibland är det verkligen nyttigt att lämna sin comfort zone.

Och tänk att det skulle vara så kul att sjunga låtar som den här. Och den här!

Kom hem sent. Som vanligt uppe i varv. Möts av beskedet att dottern har haft ont i magen. Igen. Hon har då inte haft ont på över ett dygn. Men mannen funderade på om det egentligen inte handlade om att hon var mammig… I kombination med den förmodade förstoppningen då.

Hursomhelst blev jag lite orolig. Gnagde i bakhuvudet gjorde också att svärfar hamnat på sjukhus. Troligen är det inget allvarligt, men ändå. Och så fick jag ett brev igår. Ännu ett. Från någon jag INTE vill få brev ifrån. Arg!

Inga bra förutsättningar för god sömn alltså. Och så lite sängvätning på det (inte jag). Och byte av lakan. Så kom stortjejen. Och inklämd mellan mina små ORKADE jag helt enkelt byta säng.

Idag är jag tröttare än tröttast.

MEN.

Lillpluttan har inte haft mer ont i magen. Svärfar har inte blivit sämre. Brevet är undanstoppat. Solen skiner. Och ikväll ska jag på en fest som har alla förutsättningar att bli RIKTIGT rolig!

Och jag har egentligen ingen rätt att klaga för jag bor i ett land där jag kan känna mig trygg. Mina barn kan känna sig trygga. Vi har ett hem. Vi har mat. Vi får leva i fred. Så nu ska jag sluta.

Min morgonvy:image

(Inklusive rådjur.)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.