Smekmånaden är över

Jag har börjat sjunga med ytterligare ett band. De två första repen har flutit bra. Jag har fått sjunga låtar jag hört mycket/redan kan. Som jag ÄLSKAR. Mothers Finest, Louise Hoffsten, Stevie Wonder, Amy Winehouse bland annat. Kul och rätt lätta att sätta!

Men ikväll…

Till ikväll har vi sparat de låtar som redan fanns på reportuaren som jag INTE är så bekant med (någon aldrig hört). Bra låtar!

Men jag och James Brown? Jag och Stevie Ray Vaughn? Jag och Mando Diao?!

Kan bli bra. Kan bli sådär.

Eller som min dotter förskräckt sa inför första (lite nervösa) mötet med fyra främmande musiker och ett gäng nya låtar.

”Men mamma, dom kanske säger att du sjunger falskt!”

(Ja, hon har sett Idol.)

Sent ikväll vet vi 🙂

2 reaktioner på ”Smekmånaden är över”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.