En prinsessa! Så fiiiint!

Jag och mina egna små prinsessor blev alldeles uppspelta när vi hörde den goda nyheten imorse. Den nypålagda mascaran blev kaputt på ett ögonblick.

Och den där Daniel, han samlar poäng för varje (offentligt) känslomässigt ögonblick han hanterar som en ovanligt normal människa. Nervös, stolt och rörande berörd 🙂

Och själv översköljs jag av minnen. Av de två flickbebisar som kommit till världen i vår lilla familj. En alldeles odramatiskt på Södersjukhuset och en annan VÄLDIGT dramatiskt på Karolinska. The Royal BB. Och den här dagen känns alldeles extra och ovanligt fantastisk!

4 reaktioner på ”En prinsessa! Så fiiiint!”

  1. Ja det vart endel bebis prat på jobbet. När alla delar med sig om Sina förlossningar och bebisar. Det går inte att komma ifrån att det är det bästa man har varit med om. Kanske inte precis förlossningen, men första mötet med sin egen lilla bebis.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *