Mer från igår

Glömde berätta att artisten Brådis uppträdde. Med den sötaste kärleks-/jul(?)sång jag hört på länge. I was born to be your sockerbagare 🙂
Telegrams VD Per Näsholm och förlagschef Annika Seward Jensen. Tack för en trevlig kväll Magnus Zaar och Telegram, Skugge & Co., Malin Ekenberg, Lina Forss, Pernilla Alm, Varg Gyllander och alla andra 🙂

Och boken? Den nakne ambassadören? Verkar hur spännande som helst!

4 reaktioner på ”Mer från igår”

 1. Hej Susanne! Oumberlige Peter här! Just hemkommen ifrån Södermalm och Boulewardteatern…just hemkommen är inte riktigt sant…Kryckan, Lilla Frun, Pockethexan (kärt barn har många namn)och jag blev inte riktigt mätta på pepparkakor och vitt vin så vi släntarade över gatan och åt en riktigt fet burgare var. Nu har jag letat igenom hela högen med olästa böcker och hittat ”Morgongåvan”! Nu ska jag läsa lite i den innan jag somnar, har inget annat på gång just nu, ska bli spännande!
  Var inte orolig recensionen hamnar hos PocketHexan och inte på Oumberliga Ting Bloggen!
  Nu har jag dessutom googlat dig, kört dig i skatteregistret och Dafaspar så nu vet jag allt om dig och ditt liv! (ler) Skämtar bara, så nyfiken är jag inte, men vi måste säkerligen prata mer då jag läst din bok, men vi ses säkert mer på fler event.
  Fast det slår mig efter en sådan här kväll, hur mycket trista människor det finns, det borde vara straffbart och inte har det något rött på sig heller!
  Hm..nu såg jag att du är utbildad psykolog också….spännande, vilka analyser vi ska göra ihop.
  Börja med min blogg, den har många gått bet på förut! (ler)
  Ha det bäst på alla sett!
  Kram ifrån Oumberlige Peter!
  ”Störst av allt är kärleken!”

 2. Hmm…lite stavfel här och där ser jag, ska låta bli att skriva på min dotters minidator eller kanske det beror på vinet eller i värsta fall på pepparkakorna!
  /Peter

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.