Det här med hösthosta …?

Vad ska det vara bra för? Egentligen!

Har total sömnpanik efter några nätter med inte mindre än TVÅ tokhostande barn (de har nästan ingen hosta på dagarna). Lungsjuk-gammal-farbror-varianten av hosta. De är dock, till skillnad från mig, pigga som mörtar dagtid. Och kvällstid …

Sjuåringen lät så pass illa framåt morgonkvisten idag att hon fick stanna hemma från skolan. Hon har pysslat. Gjort avancerade julklappsönskelistor (klippa-klistra-varianten). Velat leka med Pet Shop-huset/-djuren. Med mig. Vilket jag inte velat. Hon har INTE velat titta på TV (!). Dock velat åka och fika. Och shoppa!

Så det fick bli en tur till vårt lilla torg. Där inhandlades viktigheter som mangojuice, tre nya blomkrukor, glass, ett gosedjur (märkligt billigt) och hostmedicin.

Sedan hämtade vi lilltjejen + kompis på dagis. Full fart framåt. Och nu undrar jag hur jag ska lyckas hålla mig vaken fram till House. Som börjar klockan 21 …

PS Glömde nämna att lilltjejen håller på att sluta med nattblöja. Tjohopp! DS

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *