Bara vi blir snygga! (Eller: Jag bjuder på den här)

I dagarna fyller hon sju och ett halvt. Vår lilla stora.

När hon kom gjorde vi allt man skulle. Alla ”rätt”! Köpte dyr amningskudde och i stort sett alla produkter Baby Björn hade att uppbåda. Fint och mjukt Labangym. Vi lade henne att sova på rygg, för det skulle man. Mosade majskorn i vitlökspress (ren!, herregud vitlök är hårt för magen) och blandade med potatis till finpuré. Vi gick på babysång och babysim. Lät henne inte skrika i många sekunder innan vi var där och bar upp henne. Vi gjorde allt och lite till. Av allt man kunde och vi förmådde göra. Av allt vi trodde var rätt. Framför allt SÅG vi henne.

Tills vi kom till fotografen. (Obligatoriskt.) Hon är fem veckor. Vi är ”naturligt nakna”. Självklart ohyggligt lyckliga. Barnet lider. Och we don´t give a s**t!

Eller som min fina vän Jenny eftertänksamt undrade när hon såg bilden:
”Vad gör Lilla My i paradiset?” 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.