Janis, jag och öronontet!

Den här låten spelade vi igår på repet. Det var oplanerat, längesedan och jättekul!!

Har glömt hur mycket jag en gång gillade Janis Joplin.

Blev för övrigt rejält hånad (rått men ganska hjärtligt) över hur drygt jag uttryckte mig i Deckarhuset-intervjun tidigare i veckan. ”MITT band”. Ett misstag som aldrig ska upprepas 😉

Somnade – superglad – vid midnatt.

Och vaknade efter tre någon gång av att sjuåringen kom. Ålade, gick på toa, drack vatten, började gny och – japp – öronontet tillbaka. Vid fem somnade vi om. Och idag är vi lite tröttelitrötta igen. Minst sagt.

Men vid gott mod, måste jag säga!

Ett läkarbesök visade på öroninflammation och hon fick penicillin. Även fyraåringen fick stanna hemma med oss, och båda tjejerna är nu VÄLDIGT glada över att jag sade ja till att hyra två Barbie-filmer…

Ikväll ska jag ut och äta med två väldigt fina människor. Och imorgon ska familjen ut på äventyr. Återkommer om det 🙂

Ha en finfin fredag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *