Mitt bloggande och min kropp

Bloggandet har varit under all kritik den sista tiden. Förlåt!

Jag har (med en nästan daglig hejdundrande huvudvärk) försökt hantera barn med dåliga magar/ont öra. Lusläst Morgongåvan några gånger inför trycket av nya upplagan – med nya inlagan. Samtidigt som mannen var borta fyra dagar förra veckan och jobbade hela helgen. Tiden för livets ”lilla extra” (som till exempel bloggande) blir då, eh … MINDRE!

Har egentligen ingen rätt att klaga eftersom så många har det så ofantligt mycket värre än jag, men gör det ändå. Bara lite.

Sedan undrar jag:
Vad är det med min kropp!?

– MÅSTE den reagera på varenda väderomslag med huvudvärken från hell?

– MÅSTE den producera kraftig acne och fyllas med vätska – numera inte bara en, utan – TVÅ gånger i månaden? Vid mens och ägglossning. Givetvis i kombination med värk. Varannan gång då.

– MÅSTE den utvecklas från normalbyggd till FRODIG efter varje period då jag njutit lite extra av livets goda? Det enda positiva det medför skulle väl vara att jag är den enda på kontoret som inte fryser – dessa höstens första ruggdagar 🙂

6 reaktioner på ”Mitt bloggande och min kropp”

  1. Jag reagerar också på väderomslag med huvudvärk, det är otroligt tröttsamt och känns orättvist på nåt sätt. Får också ont i huvet nästan varje kväll, slappnar väl av när dottern är nattad.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *