Full fräs!

Fem lediga dagar ensam (hemma) med tjejerna och jag hinner inte blogga så mycket! Det är full fart. Minst sagt. Bullbak och garderobsrensning. Uppdatering av höst-/vintergarderoberna (= kolla vad lilla har växt ur, vad hon kan ärva av storasyster – det som inte storasyster ska sälja på hustrappens lilla loppis – och vad som ska skänkas). Och en del shopping. Ny overall till stortjejen. (JA, jag gillar att vara ute i god tid.) Mössor och skor till båda. Och så utfodring av oss alla tre. Och skötsel av vår hygien 😉 Lite städning. Vardagsfixet, ni vet.

Och en del annan underhållning. Jag vet inte hur det är med era barn, men mina är inte överförtjusta i att leka själva…

Jag klagar inte, utan tycker att det är mysigt att hänga med dem härhemma, men stunder för mig själv då och då är ju inte helt fel det heller!

Då är det värdefullt med grannar. Småkompisar som barnen kan leka med (de springer glatt mellan husen), trevliga vuxna människor som jag kan hänga med och en 19-åring som kan barnvakta när jag går på promenad.

Promenadvy över kyrkogård igår kväll:

Fem minuters power-vila i hänggungan:

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.