Lite bilder från bloggtorketiden

Men först – ytterligare en bild från Amficar-trippen. När vi körde omkring i Motala hamn. I bakgrunden syns Motala Motormuseum (avdelningen skrupelfri marknadsföring å föräldrarnas – och därmed muséets – vägnar 🙂 )
Hundtjatet fortsätter med oförminskad styrka. Rent av med ökad styrka efter det här tröjfyndet från Skänninge marken:
Strandlek och kvällsbad i Vättern. Livet på en pinne.
Mamma med sin barndomsvän Lisbeth, som kom på besök i stugan:
Kreativa korkar förgyllde flaskan till det rosa bubblet:

En kväll bestämde jag mig för att grilla. Istället för att hålla på med allt det där inne-fixet som krävs för att en grillmåltid ska bli komplett. (Ni vet – hacka grönsaker, fixa ev såser, duka osv). Könsrollsbestämda uppgifter ska man inte bara hacka i sig, minsann! Och det verkar så otroligt mycket skönare att grilla med en kall öl i handen. Eller inte. Efter en panikartad grillstund med brinnande korvar…
…serverades århundradets fulaste korvar. Kalla på insidan.
I fredags åkte vi till Kolmården, där vi slöt upp med Pernilla (alias Skrivarmamma) med familj. Jag tänkte att vi kanske kunde lyckas få till en fika eller lunch innan sällskapen drog iväg åt olika håll. Men vi lyckades istället flyta omkring tillsammans i flera timmar – mycket trevligt. Tack barnen för att ni ville samma saker!

Den här tigern tycktes tveka en aning och fundera kring om det där gröna vattnet verkligen var ok att doppa sig i…
…men när polarn (kärestan?) hängde på så:
Kanske världens härligaste djur:
Nu skulle egentligen semestern varit slut för min del, men eftersom dagis är stängt måndag-tisdag och skolan torsdag-fredag, så får tjejerna vara hemma den här veckan också. HEMMA hemma. Det är inte helt fel det heller. Det blir bra. När separationsångesten lagt sig…

Mannen hoppar nämligen – i detta nu – på ett natt-tåg till Norrland. Han ska fiska i fem dagar och jag saknar honom redan!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.