Sommarens andra och sista bloggpaus

Nu är jag på det där underbara stället med dålig uppkoppling igen. Efter fantastiska dagar i Motala. Imorgon kommer mannen som vi inte träffat på en vecka eftersom han jobbat. Nu är han efterlängtad kan jag lova!

Sista semesterveckan inleds imorgon. Och slutet på den här oändliga sommaren börjar skönjas. Och med den tankar på vad som ska hända med mitt manus! Kommer någon nappa? Kommer jag att ge ut boken själv? Frågorna är många och svaren oändligt spännande. Nästan lite väl spännande (=ångestframkallande). Fortsättning följer…

En sak som i alla fall är säker är att det börjar bli dags att planera bokmässan. Torsdag till söndag i Göteborg och första mässan för min del. Längtar!!

Men först – semesterkoma ännu några dagar. Puss på er!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.