Ensam hemmamamma!

Är hemma med en liten snoris idag (förutom en slemmig näsa är hon pigg som en mört, men hon får vara ledig en dag extra). Skulle egentligen ha varit hemma med stor friskis också, men det visade sig att hon hade helt andra planer. Helt påklädd kom hon ut från sitt rum imorse (hade tydligen lagt fram kläder igår kväll):

”Jag VILL gå till skolan! Jag har gjort matsäck, kolla i kylskåpet.”

Där låg en prinsessburk med två färdigsmörade honungsknäckebitar 🙂 Tyvärr hade vi ju då ”försovit” oss, så vi kom en halvtimme sent, men det gick ju det med.

Hursomhelst har min lilla gått över till grannpojken, så jag blev plötsligt helt ensam här!

Nu ska jag ta itu med posthögen. Inte särskilt inspirerande, men det har varit full fart framåt den här veckan (med rep till sent igår kväll), så den här stunden känns otroligt välkommen. Och latten smakar toppen!

2 reaktioner på ”Ensam hemmamamma!”

  1. Härligt. Vad duktig A är , påkläddning o matsäck oxå.. P skall på utflykt nästa vecka o då vill han ha sin blå väska, vilken väska sa jag, jo han fick en kylväska i brist på annat en gång för längesedan när R fick något betydligt roligare. Han var glad för den o vill nu använda den så klart, ska bara försöka hitta den:) Kram o trevlig helg/ C

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *