Välkommen pollen, NOT!

Är hyposensibiliseringsbehandlad, men vad hjälper det. Nös som en vettvilling på t-banan in till Sture bibliotek igår, men lyckades genomföra mitt prat utan några som helst nysattacker. Tack och lov.

Igår kom betydligt färre besökare än förra gången (då det var fullsatt), men vad gör det när de som är där är engagerade, intresserade och trevliga 🙂

Idag är jag på kontoret och slutpetar i ni-vet-vad. Och det är superläskigt. Man kan förstöra ganska mycket med små pet. I förrgår bestämde jag mig för att byta ett namn. Lena skulle få heta Isabelle. Så jag använde mig av det finurliga word-verktyget ”sök” och ”ersätt”. Smart. Snabbt.

Om det nu inte vore för det att ALLA Lena byttes. Vilket resulterade i spridda meningar i stil med:

”Han smekte hennes silkesIsabelle hår.”

5 reaktioner på ”Välkommen pollen, NOT!”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *