Monday morning

Med Melanie Fiona = en låt att bli glad till! Tycker jag. Som inte riktigt funkar med Funk Soulution tyvärr… Eller hur kära medmusikanter? 😉

Vi har haft en intensiv men rolig helg! Har bland annat hunnit skriva lite, varit hos frissan, med stortjejen på kalas och – framför allt – varit barnvakt åt två fina killar på 4 och 11 år. Barnens kusiner kom i lördags eftermiddag, sov över och hämtades igen igår eftermiddag. Så mysigt! Underbara ungar!

Nu – SKRIVA! Alla två barnen relativt friska…

5 reaktioner på ”Monday morning”

  1. I det här inlägget skrev jag en liten teaser kring vad jag skriver på 🙂

    Kort: Maria och jag (eg våra män) har gemensamma vänner och har träffats vid några tillfällen genom åren. När vi bodde i Sitges (för fyra år sedan) var vi på en fantastisk middag hemma hos familjen Agrell i Barcelona! Sedan dess har vi inte sett IRL tror jag 🙂

    Känner ni också varandra?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *