Skrivandestatus

NU ska jag börja. Har vabbat en och en halv dag och har nu eftermiddagen på mig. Är på sidan 170. Ser slutet framför mig, men det är ändå en bit dit…

Har under julen hunnit få två omgångar kommentarer tillbaka av skrivarcoach Ann. Och det är så roligt varje gång de dimper ned i mailboxen. Skarpa, träffande, undrande, ibland föreslående och framför allt uppmuntrande kommentarer!

Nu har jag nästan gått igenom dem alla och ska sätta igång att skriva inför nästa leverans av text från mig, som ska skickas på fredag.

Det är verkligen skönt att bli läst på det här sättet under resans gång tycker jag. Nu, när upplösningen närmar sig, får även mannen läsa. Betraktar honom nervöst på kvällarna när han sitter i fåtöljen med koncentrerat uttryck i ansiktet. Ser han skeptisk ut? Förskräckt? Glad? Han säger att han tycker det är bra. Undrar om han skulle våga annat…?

Jodå, det skulle han 😉

Vill ni veta vad den handlar om? En liten ”teaser”?

Här:

Boken handlar (i stora drag) om två kvinnor som hamnar i etiska dilemman. Kriser. Som välter tillvaron och får dem att agera. Etiskt? Tveksamt…

Och så handlar det om stark kärlek och ond bråd död. En hel del sex blir det också i denna, min andra, spänningsroman. Motiverat sex, enligt en pålitlig rådgivare 🙂

Jag tycker att etiska frågeställningar generellt är intressanta och att på det här sättet utforska ämnet närmre är otroligt spännande. Hemskt. Och roligt!

Sådärja. Nu har jag bloggat istället för att skriva. Skärpning. Kaffekaffekaffe…

6 reaktioner på ”Skrivandestatus”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.