Dagen efter supertrevlig kvällen före…

Gårdagskvällen blev väldigt mysig! De fyra barnen lekte (makalöst nog i stort sett konfliktfritt!) fram till nästan midnatt medan vi vuxna pratade, åt och drack. Ja, barnen åt också, men kanske inte riktigt lika länge…

Den rosa champagnen var god. Det vita vinet till förrätten var god. Båda vinerna till varmrätten var goda. Ja, ni förstår… Idag är vi lite matta i pälsen härhemma.

Men nästan en och halv timmes pulsande promenad med Jojo i snöstorm piggade onekligen upp 🙂 Eftersom jag känner mig naken utan mascara och till och med kluddar på lite om jag ska åka och handla, så tvekade jag en aning över att lägga upp den här bilden. Men efter moget övervägande kommer här en nakenbild i alla fall! Här hittar ni Jojos fina blogg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.