Mums inför middag med goda vänner

Jessica, min vän som var värdinna på vårt bröllop i höstas, kommer på besök med sin familj ikväll. Så nu laddar vi med gottigheter vad gäller mat och dryck. När jag var på besök hos Skrivarmamma bjöd hon på fantastiska linfrökex. Som jag blivit helt beroende av och nu bakar varannan vecka ungefär. Och även tänker ha som tilltugg ikväll! Idag har jag assistens med naggningen 🙂Till dessa blir det avocadosmör. Mumma!! Och här är receptet – till mamma och övriga hågade!

6 reaktioner på ”Mums inför middag med goda vänner”

  1. Många av er skrivarbloggare bloggar om baka och laga mat. Jag tror jag är den enda som inte dras till köket. Hur gör man för att vilja spendera tid där? Rååååd mig, jag vill för jag tycker att jag är kreativ där. 🙂

  2. Gör bara sånt du tycker är gott och är sugen på. Så gör iaf oftast jag. Men inte ikväll, då blev det pizzahemkörning 🙂

  3. Kan du inte lägga ut recept på kexen också? Eller maila mig. Please?

  4. Tack och bock!

    PS! Lät kul med boken, läste just din teaser. – Lev väl!

  5. De nada 🙂 Och lev väl du också. Såg att du gjort illa armen 🙁 Krya på den. PS Har bland annat din fina respons i bakhuvudet när jag skriver. Värt mycket! DS

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.