GOD JUL!!


Ha nu en fin jul alla fina bloggläsare. Vila, ta hand om varandra och ät gott!

Vi har haft redan haft tomten på besök. Han hade klättrat nedför skorstenen och lämnat klappar till de små liven vid brasan. I örngotten som dottern hängt upp i brist på strumpor 🙂 Och han hade ätit av kolan, ischokladen och pepparkakan som tjejerna lagt fram!

Nu laddar vi för grötlunch med mannens syster och familj. Sedan ska vi mysa, softa och hänga här hela dagen. Umgås. Kolla på Kalle och dela ut julklappar. Sa jag att vi ska äta också? Julmat i långa banor!

Kanske, kanske kommer jag att smyga undan då och då… Och leka med min nya kompis – HTC Desire. Kompisen som år 2011 ska förse den här bloggen med anständigare bilder var det tänkt!!

Och julaftonskvällen ska avslutas med ett bad. Hett, hett vatten och öppet fönster – så iskylan som möter värmen bildar härlig ånga i hela badrummet. Där ska jag ligga medan snöflingorna landar på näsan och kuckilura medan ungarna (förhoppningsvis) snusar utmattade och nöjda och fullproppade med jul i sina sängar! Så kanske även mannen 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.