Jul i Gamla Stan/City

Igår gjorde jag, två snoriga tjejer och deras mormor lite av stan. I julens tecken. Först lunch på Stadsmissionens restaurang på Stortorget, sedan Bullkyrkan med krubbförevisning (mycket uppskattat av en tre- och en sexåring) och till sist Gamla Stans julmarknad. Där drabbades sexåringen av habegär och mormor fiskade glatt upp plånboken och passade på att skämma bort – de fick ta gosedjurslotter, chokladlotter och till sist ”garanteratvinst”-lotter. Och de fick godis – på en onsdag! Sedan promenerade vi hem till mormor och morfars lägenhet. Och passerade detta: Stockholms julskyltning är ju fantastisk. Jag fick jul feeling i kubik!
Inne i Sturegallerian handlade vi lyxfika i mängder och klarade oss sedan på det ända fram till stoppet på Mac Donalds på vägen hem. En julig dag i sundhetens tecken 🙂 Nu – skriva. Sedan – ta hand om snorisar. Och till sist – Gondolen och Riche med fina vänner!!

5 reaktioner på ”Jul i Gamla Stan/City”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *