Häringe Slott!

Just hemkommen från Readtreat på Häringe Slott anordnat av tidningen Yourlife. Otroligt mysigt!

Det var så roligt att träffa Carina, Martina och Denise på riktigt. Vilka duktiga, roliga, generösa, hårt arbetande och inspirerande kvinnor! Lika kul var det att träffa ett gäng bokmalar (en del av dem skrivande) som jag själv. Vi har bokcirklat, minglat och ätit gott. Och sovit. Det märks att jag är på vift från familjen. Drömde på äkta tonåringsvis om att jag var ute och flirtade – och fick till det med Erik i EMD! Danny hade jag också kunnat hångla lite med, om jag velat, men i drömmen var han lite för kaxig. Analyse that! 🙂

Som vanligt är jag ingen klippa på att direktblogga och mobilen har ingen blixt, så bildbevis från vistelsen på Häringe kan ni istället klicka er fram till hos ovan nämnda kvinnor. Och hos fina Skrivarmamma – som lyckades fånga ett spöke på bild! Ni måste faktiskt kolla det. Jag satt precis bredvid, och får samma rysningar nu när jag tänker på det som när det hände i förmiddags…

Tack Carina och övriga från Yourlife för en fin helg. Och för en lyxig goodiebag!

Och hej till alla andra som var där – vi ses i cyberspace 🙂

Kramar S

13 reaktioner på ”Häringe Slott!”

 1. Jag med! Berättade just för mina barn – kanske inte det mest genomtänkta med tanke på att vi snart ska natta… Men hon var ju husromhelst ett snällt spöke!!

 2. Har inte berättat för barnen. Jag har ju sagt till dem att det inte finns spöken. Hmmm. Ska jag kanske? De verkar ju onekligen finnas…

 3. Bra att du, till skillnad från mig, är lite genomtänkt vad gäller spöke/barn-frågan 🙂 Det verkar hursomhelst som om de tar det med ro. Än så länge. Jag sa att de bara finns på vissa gamla slott! Och att de är snälla…

 4. Hej. Hittade din blogg idag. Jag var också med på readtreatet och njöt i fulla drag. Det var helt underbart där!

  Vad spännande att ha fått en bok utgiven, den ska jag kika närmare på!

  /Nina

 5. Hej Susanne!
  Ja det var verkligen trevligt i helgen. Du verkar ju ha haft det riktigt trevligt även nattetid….Tänk vad tokigt man kan drömma. Kul att du kikade in hos mig. Ha en underbar vecka.
  Kram
  Jessica

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.