Liten galning + skriv

Hej alla fredagslättade! Skönt med helg!

Jag är hemma med en liten tok på tre år som börjar bli frisk. Hon springer omkring, sjunger sånger på högsta volym (med texter som KLART domineras av ordet ”bajskorv”) och stoppar snorgubbar i sin mammas öra när hon (mamman!) försöker vila i soffan framför Barnkanalen 🙂

Vid lunch blir jag avbytt och utsläppt i det mer normala livet. Några sidor till och manuset är än en gång redo att mailas över till skrivarcoachen Ann.

Skrivandet flyter och är hur kul som helst just nu. Jag är ganska säker på att detta kommer att bli ett färdigt manus inom en överblickbar framtid!! För första gången på länge ser jag ett mål och en horisont. Och det är så himla skönt. SEN kanske jag skaffar mig ett ”riktigt” jobb 😉

Trevlig helg på er allihop! Jag ska inte göra något utöver det vanliga – bara bo på ett slott, träffa sköna människor (bland annat Skrivarmamma, Martina Haag, Denise Rudberg och Carina Nunstedt) och prata böcker!

2 reaktioner på ”Liten galning + skriv”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.