Smekmånad!?

Imorgon är det tänkt att vi ska åka! Tidigt imorgon bitti. Ikväll kommer mormor och farmor och ska ta över ruljansen härhemma. Och vi ska bara ha det bra. Äta, SOVA, sola, bada och läsa var det tänkt. För första gången själva på resa sedan barnen kom. På sex år!

Men det är sjukdomstider och det märks! Det har den sista veckan febrats, hostats, snorats och öronontat härhemma. Jag har laddat med en rejäl hög böcker inför resan, men inte packat ännu. Det har jag inte vågat. Kan liksom inte åka om någon är sjuk. Jag är ju ganska rejält hönsig som mamma och har dessutom inte varit ifrån tjejerna mer än två nätter. Vid ett tillfälle…

Min oro toppas av att vår lilla är på Astrid Lindgren med sin pappa i detta nu, eftersom hon ramlat och slagit i magen. Jag tror inte att det är någon fara, men något vi behövde kolla upp. Allt hänger med andra ord väldigt löst och fjärilarna i min mage är helt hysteriska!

Fortsättning följer…

2 reaktioner på ”Smekmånad!?”

  1. Men usch. Hoppas att allt löser sig. Förstår din oro och det är inte hönsighet – det är att vara mamma. KRAM!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.