Ikväll: små och stora val

Ikväll är jag bjuden på ett event: Hallwylska museet – upplev Huset som tiden glömde. Och jag skulle gärna vilja gå, men istället ska jag träffa mitt härliga, bångstyriga, fina och lite struliga band! Vi ska spela, sjunga och så ska vi prata ny gitarrist. Jag har gjort ett val med magen. Gått på magkänslan. Även om vi träffas ofta (oftare än jag blir bjuden på roliga event:-)), så är vi i ett lite speciellt skede. Och de här killarna (eller männen, kanske man ska säga) betyder mycket för mig!

Och vad är väl en bal på slottet…? 😉

Ibland är det lätt att välja. Andra gånger svårare. Och även om magkänslan säger mig något om riktningen vad gäller livets större val, så har jag en förmåga att blanda in hjärnan. Landa långt fram i tiden. Göra mål som är så stora att de överskuggar vägen. Märkligt fenomen det där…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *