Överlevde…!

…Bergrumsfesten! Efterfesten för The next big thing. Hade till och med RIKTIGT trevligt efter det att jag noggrant rekognoserat lokalen och nödutgångarna…
Anledningen till att vi hamnade på den här festen heter Linda Skugge. Hon driver driver pr-byrån Skugge & co, som anordnade kvällens event. Hon driver även Vulkan, där en viss psykologjournalistförfattare gett ut sin bok Morgongåvan🙂

Här är vi på väg till festen på Skeppsholmen. En gravid småbarnsmamma och en (inte gravid) tvåbarnsmamma. Förväntansfulla, glada, mätta och belåtna efter gomiddag på Grand! Tessan:Och Moi:

På festen. Jag är lättad efter den lyckade nödutgångsrekningen. Kommer förmodligen att överleva kvällen i detta (rymliga!) bergrum!Och här är klänningen mamma:

Femtonåriga Hanna Boquist vann The next big thing. Och att hon är ”The next big thing” råder ingen tvekan om tycker jag. Vi fick höra henne sjunga några låtar under kvällen och hon hade en otroligt mogen röst och väldigt fin ton!

Gabriel Brande med band spelade också några (egna) låtar. VÄLDIGT begåvad han också. Och han verkar klara sig ypperligt utan Idol 🙂 (Var tydligen med där förra året.)

Sista bandet vi såg innan vi avlägsnade oss var Yearling. Ett amerikanskt ungt band (klättrar för fullt på listor ”over there”) som också röjde på bra!

Pust och hej! Det här var nog det länktätaste inlägget hittills. Men vad gör man inte för att uppdatera er 🙂

Tack Linda, Peter, Madeleine och övriga för en toppenkväll!

2 reaktioner på ”Överlevde…!”

  1. Klänningen ser väldigt snygg ut och du strålar ju som
    en stjärna, snyggis!

    Puss från mamsen

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.