Bergrumsfest

I helgen är det finalhelg för musiktävlingen The next big thing, och jag ska gå på den officiella efterfesten. Jippie! Musik och fest i en härlig kombo 🙂

Bergrumsfest! Bergrumsfest… Fest i ett bergrum…? Har jag nämnt att jag har kraftiga klaustrofobiska tendenser? Jag har lite berört det här tror jag…

Om jag inte tvingar tankarna in på ”först-mysig-middag-på-Grand-med-Tessan-och-sedan-fest-med-en-herrans-massa-bra-musik”, så hamnar tankarna – i Chile!!!

Hos de stackars gruvarbetarna. Såklart. Worst case scenario. Det börjar brinna och vi blir instängda i en skreva och jag får inte träffa barnen före jul! Shit också! Jag som till och med inhandlat värsta fränaste Desigual-klänningen som jag tänkt att ha på mig…

Just nu får jag med all kraft försöka hindra mig själv från att ringa Linda Skugge och höra om hon vet hur det ser ut med nödutgångar i det där bergrummet. Hon skrev ju ett inlägg igår som handlade om hur folk håller på att ringa henne i tid och otid. Jag får helt enkelt skärpa mig. Och hoppas att någon ringer mig. Gärna någon som har ett roligt, utvecklande och stimulerande jobb att erbjuda.

Idag har det förresten varit något av rekord av ringningar till mig! Klockan är elva och jag har redan fått två samtal. Ett från min man och ett från bandets basist. Här händer det grejor!!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *