Sovit!

Inatt sov jag över sju timmar – i sträck! I soffan och med vällingkraven på behörigt avstånd 🙂

Och det var som att hela världen var lite gladare imorse – inte bara jag. Solen strålade, värmen värmde och tunnelbanechauffören önskade oss alla ”en bra och lycklig dag”. En tjej kom fram och sa att hon tyckte att jag hade fin klänning. (Jag och min kompis Camilla fyndade varsin blommig sommarklänning i en riktig ”billighetsaffär” för ett tag sedan). Man blir ju så glad av sånt!

Och jag tror det var läge att sova inatt. Efter en tid av sömnbrist blir jag stingslig, får problem att tänka, svårt att hitta orden och föra normala konversationer och dessutom gör jag konstiga saker. Idag, när jag plockade ur diskmaskinen med gårdagens disk, upptäckte jag dotterns Bamse-tanborste bland besticken. Ren och fin…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *