Frieri

Idag är jag visst en aning nostalgisk! Eller helt enkelt värmetörstande… På den här platsen blev jag friad till för snart ett år sedan. Vid stranden på vackra Koh Lanta. Efter femton år tillsammans! Efter två barn! Väldigt romanstiskt 🙂

Dagen efter, när jag som bäst satt och njöt av känslan av att vara förlovad – snart gift! – upplyste mig en vänlig svensk om den STORA nyheten. ”Har du hört vad som har hänt? Igår! Kronprinsessan har förlovat sig!” Jag fingrade på den fina silverringen som sambon inskaffat på marknaden och visste inte riktigt vad jag skulle svara. Jag tror jag pep ”jag också”, vilket hon knappast uppfattade i euforin över det stundande prinsessbröllopet.

Hursomhelst insåg jag att det inte skulle bli svårt att minnas vårt förlovningsdatum. Bra! Och nu sitter jag här och har ingen aning om vilket datum det var. 26e? 28e? Någon!?

4 reaktioner på ”Frieri”

 1. Ser helt fantastiskt ut! Grattis i efterskott 🙂 När blir det bröllop då – eller är det redan klart?
  Mycket imponerad av att du skrivit en bok – verkligen häftigt! Ser fram emot att få tag på ett ex.
  Ha det så bra!
  Madeleine (från JMK)

 2. Hej! Ingen av oss är någon hejare på planering, men förhoppningsvis blir det bröllopsyra någon gång i slutet av sommaren :-)! Ha det gott! /Susanne

 3. Hej Susanne
  Träffade mitt bokgäng förra veckan och berättade om din bok. Vi är sex tjejkompisar som träffas en kväll i månaden, fikar och pratar om böcker (och mycket mycket annat!!!) En av dem hade hållit i din bok i bokhandeln samma dag och en annan hade läst om den i morgontidningen ett par dagar tidigare. KUL! Hoppas försäljningen går bra också!
  Kram Karin

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.