Recension!

Igår publicerades Morgongåvans första recension i tidningen Leva (www.leva.nu). Jag visste att det var på gång och var ganska nervigt förväntansfull kan man säga…

I förrgår var jag inne i fem olika butiker och kiosker och försökte ta reda på EXAKT vilken tid tidningen skulle komma! Frustrerad mottog jag svar som:
”Leveransen brukar komma mellan elva och tolv, men jag vet inte säkert”
och,
”Ibland levererar de på förmiddagen, men vi hinner kanske inte packa upp förrän någon gång på eftermiddagen”
och, det värsta,
”Leveransen brukar komma på tisdagar, men ibland kommer den på torsdagar”!!

Som en äggsjuk höna försökte jag förklara att min bebis för första gången skulle få ett betyg! Det måste de väl ändå förstå att jag EXAKT måste veta tiden för detta – spända, men ändå högtidliga – tillfälle!? Till slut fick jag numret till kvartersbutiken utskrivet på ett kvitto i handen. Så jag skulle kunna ringa och kolla med jämna mellanrum…

Och innan lunch kom den. Till sist!

2 reaktioner på ”Recension!”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *