Kreativiteten flödar…

…och produktionshastigheten är hisnande! Då menar jag inte min egen:-). Måste bara presentera några alster barnen tillverkat under de många vattenkopps- och förkylningshemmadagar som passerat. Femåringen har tillverkat det pimpade russinpaketet och glittervirveln, medan mamma-teckningen är signerad tvååringen!

8 reaktioner på ”Kreativiteten flödar…”

  1. Anna Wilhelmsson

    Kreativ mamma = kreativa barn – eller är det tvärtom kanske…? 😉 Kram på er! / Anna

  2. Jag tror att de ärvt mammas ådra, skriva o teckna har ju varit din grej..
    Kram C

  3. Jo, jag gillar ju det. Och jag är tacksam att de också gör det med tanke på antalet sjukdagar vi är uppe i nu! Dagarna fylls. Och huset – med grejer 🙂

  4. Snygga grejer! Glittret var väldigt vackert! Ett pysseltips: Skaffa en liten lamineringsmaskin (inte så dyrt faktiskt), så kan man göra bokmärken lätt (av barnens teckningar kanske!).

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.