Det har skrivits, det har sjungits, det har bokmässats och det har kulturdagats!

Hej!

Det var längesedan jag visade något livstecken här! Sommaren var ljuvlig och hösten tog mig med stormig intensitet. Ett råmanus har skrivits klart och nu är jag sjukt nervös över responsen från de (mycket få!) som läser. Förr lät jag fler läsa, men det blir på något sätt svårare med åren och nerverna pallar helt enkelt inte!

När råmanuset blivit färligt åkte jag raka spåret ner till Göteborg och bokmässan. För att fira, träffa branschkollegor och inte minst gå på seminarier. Kom hem alldeles uppfylld! Och en smula trött📚

I helgen hade vi kulturdag i vår lilla förort och jag slog mig samman med min vän och granne Helena Lyth. Det blev så otroligt lyckat! Solen sken och många grannar kom förbi för att köpa böcker, pyssla med Helena och lyssna på när jag sjöng boksoundtrack i karaokeversion. Bubbel dracks också och det kommer att bli en dag att minnas med värme❤️

Helena och jag

Sedan har det sjungits en del annat. Här kommer ett smakprov från en trädgårdsfest för några veckor sedan 🎶

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *