Idag släpps Vattenlandet som inbunden bok!

Godmorgon fredag🤩

Idag släpps sista delen (inbunden och den är så FIN!) i serien om min älskade hjältinna, psykolog Vera Lilja, och hennes vänner. Poliserna Kenneth och Tilda, bästa Ann-Marie, älskade Nico, syster Eva och inte minst Kenneths man Leo❤️

Denna gång löser de mord i min gamla hemstad Motala och det har varit en ynnest att i fantasin befinna sig i dessa vackra Motalamiljöer. Jag kommer att sakna Vera Liljas värld men känner mig redo för nya litterära äventyr. Hoppas nu innerligt att ni ska tycka om Vattenlandet och att jag gett Vera och hennes vänner ett värdigt avslut. Boken finns att köpa från och med idag och medan jag dricker bubbel hemma, istället för att ha storslagen releasefest, kan ni kanske skåla med mig på håll ikväll? Det skulle göra mig så glad 🥂

Vattenlandet finns på Adlibris Bokus Akademibokhandeln och andra ställen där böcker finns.🥳📚

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.