Nu blir det musik!

Alldeles innan jul bjöd Carina Bergfeldt in mig till inspelningen av pilotavsnittet av sin nya teveshow. Ett genrep för produktionen som krävde testintervjuoffer och musik. Musikinspelningen skulle jag sedan få behålla. Klart jag sa ja! Med tusen fjärilar i magen 😁

(Tittade ni förresten igår? Visst var premiären grym, gästerna härliga och Carina briljant i programledarrollen ✨)

Ingen av bandets gitarrister kunde vara med och kompa, så TACK till bästa Tobbe Fall som jag aldrig tidigare haft äran att sjunga med och som helt orepat gav Coming Home en akustisk version. Vi hann spela den en handfull gånger innan denna tagning, tror jag 😊

Den här låten handlar om Helmi Laine i mina romaner Det enda rätta och Hitta hem och är skriven av oss i Keep it Up (mest Krister Lind!). En bitterljuv melodi om att våga titta inåt, visa sina känslor och spegla sig i andra människor. Om att hitta hem i sig själv, innan det är för sent. (Coming Home finns på Spotify tillsammans med andra låtar med oss i Keep it Up, om någon vill lyssna.)

Att vara med i en tevepilot var en sprillans ny, lärande och väldigt, väldigt rolig erfarenhet. Nu vet jag hur man ska titta in i rätt kamera samt att saker man säger, och tror bara hörs i min och Tobbes hörsnäckor, delas med hela produktionen. 😂

Tack för en mysig stund i soffan, Carina, Jesper och Katarina. Och återigen grattis till din nya show bästa Carina. Du ÄGER 🙏🏼❣️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.