Tack för i år, Bokmässan!

Vilken mässa! Jag har diskuterat lättläst som demokratifråga tillsammans med kunniga och vänliga Arkan Asaad, Theodor Kallifatides och Patrik Lundberg. Jag har pratat om och signerat Eldsystrar hos Bokfabriken och jag har delat ord om mord tillsammans med Christina Larsson och Dag Öhrlund på Litteraturscenen. Jag har träffat läsare, lyssnare, författarkollegor och allehanda bokbranschmänniskor. Vi har minglat och pratat. Ätit middagar (till exempel med världens bästa Enberg Agency på restaurang Familjen). Måns Zelmerlöv och hans chevaleresk-crew fyllde Bokfabrikens monter och förlagsmiddagen var episk. What happens at Bokmässan stays at Bokmässan, men avslöjas kan att en nioliters Amarone knäcktes och Frej Larsson höll århundradets tal 🙂

Nu ska jag gå i ide en vecka eller så. Sedan hörs vi igen, var så säkra <3
Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.