Påsklov!

Och vi tog ett par dagars semester på semestern 🙂
Jag hade ingen aning om att det var så vackert i bergen på de norra delarna av ön, kring städerna Galdar och Agaete. Det tar bara en dryg timme i bil längs stora vägen, så är man i paradiset! Vi hyrde ett hus, ett ombyggt grottboende, och det var alldeles fantastiskt. Här kommer en liten reklamfilm:

Väl tillbaka i San Agustin har vi hängt med varandra i familjen och träffat mina författarkompisar Sandra och Lars.
Och så spenderade vi en eftermiddag på Hotel Sheraton Salobre med finfina Pamela Anderson och hennes Christer Skog. Pam är ju chefredaktör för tidningen Topphälsa och de har träningsläger här nu. Mysigt att få egentid med dem innan alla 80 deltagare kom 🙂
Och så måste vi prata padel. Så himla kul sport. Jag gillar verkligen inte bollar, eller ens sport, så att detta var så roligt är kraftigt förvånande.

2 reaktioner på ”Påsklov!”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *